Jacob Jordaensstraat 64 - 2018 Antwerpen
sales@groszcenter.be

03 218 66 31

Een betaalkaart van je eigen supermarkt, is dat niet handig? 

Zonder geld op zak toch even snel wat halen bij Grosz Center? Dat kan heel eenvoudig met de exclusief voor Grosz Center ontwikkelde betaalkaart! Je koopt de betaalkaart aan de kassa, waar deze wordt opgeladen met een bedrag tot maximaal 150 Euro. Voor je aankopen maakt het niet uit of je slechts één artikel of een hele boodschappenwagen vol koopt. Als het saldo op je betaalkaart voldoende is rekenen we zonder problemen af. 

Elke kaart heeft op de achterzijde een uniek nummer en QR code. Via de QR-code op de achterzijde van de kaart kan je met behulp van de camera van je smartphone snel je saldo controleren. 

Controle saldo, geldigheid en verrichtingen via de website Met het nummer kan je je saldo, geldigheid en alle verrichtingen controleren via de website.

Herladen betaalkaart via onze website 

De Grosz betaalkaart kan eenvoudig gratis worden herladen aan de kassa van onze supermarkt of voor 1 Euro via onze website www.groszcenter.com/betaalkaart. Je vult het nummer van de Grosz betaalkaart in en drukt vervolgens op herladen. Je kiest het bedrag en drukt vervolgens op betalen. Je kaart wordt herladen met het gekozen bedrag.