Jacob Jordaensstraat 64 - 2018 Antwerpen
sales@groszcenter.be

03 218 66 31

Onze diensten
NATUUR EN BIO
NATUUR EN BIO

Zorgeloos en zonder schuldgevoel genieten met respect voor de natuur en voor uw gezondheid, dat kan dankzij ons uitgebreid aanbod aan bioproducten.


Lees meer
WIJN
WIJN

Bij Grosz Center bieden we een zeer uitgebreid en gevarieerd gamma van wijnen aan. U maakt uw keuze uit een assortiment wijnen afkomstig uit verschillende hoeken van de wereld

Lees meer
BROOD & BANKET
BROOD & BANKET

Bent u op zoek naar een smaakvolle boterham of een ovenverse pistolet? Geniet u ook zo van heerlijke gebakjes en appetijtelijke koffiekoeken?


Lees meer
CHOCOLATERIE
CHOCOLATERIE

Chocoladefanaten laten wij niet op hun honger zitten dankzij onze verfijnde chocolade met de meest uiteenlopende smaken en vullingen.Lees meer
PRIMEURS BRUNO
PRIMEURS BRUNO

Voor onze klanten is alleen het beste goed genoeg, en dus zoeken wij zorgvuldig de beste kwaliteitsgroenten en fruit uit op de ochtendveiling.


Lees meer
ZOETIGHEDEN
ZOETIGHEDEN

Verrukkelijke zoetigheden fleuren werkelijk iedere gelegenheid op! Bij Grosz Center vindt u allerlei soorten snacks en koekjes

Lees meer
GESCHENKPAKKETTEN
GESCHENKPAKKETTEN

Geschenkmanden, verrassingspakketten bij een geboorte, een huwelijk of een verloving, … Bij Grosz Center vindt u het allemaal.

Lees meer
FEESTDAGEN
FEESTDAGEN

Als er grote feestdagen in aantocht zijn, kunt u online en in de winkel ons aangepaste assortiment ontdekken.

Lees meer
BLOEMEN
BLOEMEN

U viert binnenkort een jarige, u bent uitgenodigd op een trouwfeest, u wilt uw geliefde in de bloemetjes zetten

Lees meer
PRAKTISCH
PRAKTISCH

Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen heeft, of spring gezellig binnen in onze koosjer supermarkt Grosz Center in Antwerpen.

Lees meer

Bijzondere producten voor iedereen

Bij Grosz Center in Antwerpen gaan klantvriendelijkheid en kwaliteitsvolle, bijzondere producten hand in hand. Alle artikelen voor uw dagelijkse koosjer maaltijden hebben wij gegarandeerd in huis. Bovendien zorgen we er bij Grosz Center graag voor dat u te gepasten tijde verrast wordt door nieuwe producten te voorzien aan de scherpste prijzen, want onze producten verdienen het voor iedereen bereik- en betaalbaar te zijn! Met onze meer dan 15 000 producten waarvan een groot deel uitsluitend bij ons te verkrijgen is, weten we ons hoe dan ook te onderscheiden van onze concurrenten. Om onze uniciteit dag in dag uit te kunnen verwezenlijken, voeren we onze artikelen in van over de hele wereld. Bij ons vindt u onder andere producten uit Israël, Verenigd Koninkrijk en uit de Verenigde Staten.

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

VRAAG ONS OM ADVIES

NEEM VANDAAG CONTACT OP

  • Kwaliteitsvolle producten

    Onze medewerkers hechten veel belang aan een persoonlijke aanpak en aan een bediening op maat van elke individuele klant. We houden dan ook steeds rekening met uw wensen en voorkeuren zodat iedereen bij ons vindt waarnaar hij of zij op zoek is. Één van onze specialiteiten zijn de groenten en fruit in de Primeurs Bruno-afdeling, een afdeling die speciaal voor u de meest kwaliteitsvolle producten bevat. Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten!

  • Over ons

    In 1981 begon de vader van huidige zaakvoerder Ety Grosz met een bakkerij. Al snel kwam er een bijhuis en later startte hij een kleine buurtwinkel die naast brood en banket ook melk en koekjes verkocht. Gaandeweg werd de winkel uitgebreid. Toen Ety Grosz in 2007 de zaak van haar vader overnam, maakte ze van de buurtwinkel een volwaardige supermarkt met een oppervlakte van 400 à 500 m². Intussen heeft Ety Grosz twintig mensen in dienst die de klanten elke dag opnieuw met een grote glimlach bedienen.

    In onze webshop vindt u een ruime keuze aan vaak moeilijk verkrijgbare koosjere producten. Bestellingen vanaf 50 euro worden bovendien gratis geleverd in de regio Antwerpen. Voor leveringen elders betaalt u slechts een beperkte som leveringskosten.

    Om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief. Bovendien staan wij steeds voor u klaar indien u vragen of opmerkingen heeft. Wij helpen u met plezier verder!